TRACTĂRI AUTO

Dacă ai nevoie de servicii de tractare auto ieftine și prompte, apelează cu încredere la compania noastră. Suntem pregatiti să te ajutăm indiferent de situație, fiind la dispoziția dumneavoastră indiferent de ora la care ne sunați pentru a vă rezolva problemele. Oricare ar fi problema mașinii dvs., vă garantăm că avem o soluție pregatită. Avem o experiență de peste 5 ani în tractări auto, asistența rutieră, transport motociclete, ATV-uri, tractări autoturisme până în 2.5t, înlocuire roți și pană combustibil care ne recomandă drept cea mai bună soluție pentru orice problemă vței avea în trafic. Aveți garanția unor servicii tractare auto de cea mai bună calitate. Experiența noastră îndelungată în domeniul tractărilor de autoturisme ne recomandă ca fiind una dintre cele mai bune firme ce oferă servicii de tractări auto din Râmnicu Sărat.

tractari auto

PORNIRE ASISTATĂ

Oferim servicii pornire asistată în următoarele situații: - dacă ați rămas fără curent la mașină - dacă vi s-a descărcat bateria - dacă trebuie să înlocuiți bateria și situații similare Vă stăm la dispoziție la orice oră. Contactați-ne și vă vom asigura siguranță.

servicii pornire asistata ramnicu sarat

TRANPORT MOTOCICLETE

Dacă ai probleme cu motocicleta și trebuie să ajungi în locul dorit, compania noastră oferă servicii transport motociclete în județele Buzău, Vrancea, Brăila și zonele limitrofe.

transport motociclete ramnicu sarat

ÎNLOCUIRE ROȚI

Dacă ai făcut pană și trebuie să ajungi în locul dorit, compania noastră oferă servicii înlocuire roți în județele Buzău, Vrancea, Brăila și zonele limitrofe.

servicii inlocuire roti ramnicu sarat

De-a lungul timpului am dovedit că serviciile de tractări auto prestate de echipa noastră dau dovadă de profesionalism, dedicare și implicare. Cu un program 24/24 dispunem de utilaje pentru ca problema ta să fie rezolvată.

STATISTICILE

VORBESC DE LA SINE

0

AUTOSPECIALE

Pentru a ne asigura că putem fi prezenți în cele patru județe putem activa simultan.

0

KILOMETRI PARCURȘI

Tractări auto Râmnicu Sărat - Tractări auto Buzău - Tractări auto Focșani - Tractări auto Brăila - Tractări auto Galați

0

CLIENȚI MULȚUMIȚI

Cărora le mulțumim că au apelat la serviciile noastre și ne-au apreciat.

0

AUTOTURISME TRACTATE ÎN SIGURANȚĂ

Vom încerca de fiecare dată să ne adaptăm imediat cerințelor clienților noștri.

TOP
Telefon
Whatsapp
Contact